Noveen: “Een nieuwe Belofte”

door | aug 4, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Met ingang van zondag 8 augustus 2021 bidden we rond de datum van Maria Tenhemelopneming de Noveen “Een nieuwe belofte”. Deze Noveen is verbonden met de sobere viering van de Maria Ommegang 2021 vanwege het corona-virus.
Hoe bidden we deze Noveen?

We beginnen met de overdenking van de dag. Vervolgens bidden we de rozenkrans, zoals gebruikelijk. We sluiten af met het gebed Maria Ommegang 2020 en luisteren zo mogelijk naar het lied “Onze Lieve Vrouw van Brabant”, dat u kunt vinden op de CD van de Maria Ommegang.

De driedaagse (tiende, elfde en twaalfde dag) gebeden.

Aansluitend aan de negen dagen van de Noveen wordt de driedaagse (tiende, elfde en twaalfde dag) gebeden. De drie daagse is nu op 17, 18 en 19 augustus. We bidden dan zeven tientjes van de rozenkrans en daarbij overdenken we de zeven vreugden uit het leven van Maria. We sluiten af met gebed Maria Ommegang 2020 en luisteren zo mogelijk naar het lied “Onze Lieve Vrouw van Brabant”, dat u kunt vinden op de CD van de Maria Ommegang.

Van harte bij u aanbevolen!

Deze noveen kan worden gedownload op onze website, maar is – in prachtige druk – ook te koop voor slechts € 4,00 in het Parochiecentrum, Stulemeijerlaan 8. Voor iederen die zich verbonden weet met de Maria Ommegang is dit een echt collectors item.

Meer inspiratie:

Noveen tot de Maagd der armen / OLV van Banneux

Noveen tot de Maagd der armen / OLV van Banneux

Met ingang van zaterdag 25 september 2021 bidden we in de parochie de Noveen tot de Maagd der Armen oftewel Onze Lieve Vrouw van Banneux. Deze Noveen kan worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Lees meer
Noveen tot de Heilige Pater Damiaan

Noveen tot de Heilige Pater Damiaan

Vanaf donderdag 16 september bidden we de Noveen tot de Heilige Pater Damiaan van Molokai. De Noveen is te downloaden op de website en in druk te verkrijgen op het parochiecentrum.

Lees meer