Noveen tot het heilig Hart van Jezus

by | Apr 7, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 comments

Vanaf zaterdag 10 april bidden we in onze parochie de Noveen tot het heilig Hart van Jezus. Aan de verering van het heilig Hart van Jezus ligt de gedachte ten grondslag dat het hart de bron is van de liefde.

De populariteit van deze devotie vindt haar oorsprong in de visioenen van de heilige Maria Margaretha Alacoque (1647-1690). De Poolse zieneres Maria Faustina Kowalska heeft aan het begin van de twintigste eeuw bijzondere aandacht geschonken aan de Goddelijke Barmhartigheid. De Noveen tot het heilig Hart van Jezus bevestigt deze verering. De Noveen kan hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf maandag 19 april bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

read more
Roepingenzondag

Roepingenzondag

Zondag 25 april is het wereldwijd Roepingenzondag. Ook in onze parochie bidden we dan voor nieuwe roepingen. De heilige Jozef is dit jaar ons voorbeeld.

read more