Noveen tot Sint-Gertrudis

door | mrt 4, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.
Naamdag

Haar naamdag vieren we op 17 maart op de kerkelijke kalender. In dit weekend zullen ook enkele exemplaren van de Noveen in de beide kerken liggen, die u met een vrijwillige bijdrage kunt meenemen. Deze Noveen kan overigens ook weer worden gedownload op onze website en worden verkregen in gedrukt formaat bij ons Parochiecentrum.

Meer inspiratie:

Pinksternoveen

Pinksternoveen

Vanaf zondag 16 mei bidden we in onze parochie de Pinksternoveen. Deze Pinsternoveen is samengesteld door pastoor/vicaris Paul Verbeek in 2020.

Lees meer
Een keten van woord en licht

Een keten van woord en licht

Aan de vooravond van Pinksteren, vrijdag 21 mei, is er een oecumenische gebedsviering om 19.00 uur in de Ontmoetingskerk met als thema: ‘Een keten van woord en licht’. De voorgangers zijn dominee Ellen van Sluijs en diaken Anton Janssen.

Lees meer