Overweging feest Doop van de Heer

door | jan 11, 2021 | Inspiratie | 0 Reacties

“Laat uw leven een weerspiegeling van uw doopsel zijn”. Bij deze woorden van bisschop Muskens staat pastoor Paul Verbeek stil in zijn overweging. Hij hield de preek ter gelegenheid van het Feest van de Doop van de Heer.
Lezingen

Eerste lezing Jesaja 55,1-11
Tweede lezing 1 Johannes 5, 1-9
Evangelie Marcus 1, 7-11

Meer inspiratie:

Vacaturebank lente 2024

Vacaturebank lente 2024

De lente is officieel begonnen. Het wordt buiten steeds warmer en het blijft langer licht. De vogeltjes zijn aan het broeden en jonge dieren zetten hun eerste stapjes in de natuur. Ook wij kunnen nieuwe stapjes zetten in de parochie. Dat kan door mee te denken, mee te helpen of mee te werken aan wat er geregeld moet worden bij alles wat in onze parochie gebeurt: en dat is heel veel!

Lees meer
Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf maandag 6 mei 2024 bidden we in onze parochie de Noveen tot de heilige Pater Titus Brandsma. We bidden de novenen voor vrede tussen Israël en Gaza, tussen Oekraïne en Rusland en voor vrede in alle oorlogsgebieden en geweldsconflicten op de wereld. Ook uw persoonlijke intenties kunt u voorleggen aan de heilige Pater Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Pater Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

Lees meer