Vastenprentje in de Veertigdagentijd 2

by | Feb 25, 2021 | Inspiratie | 0 comments

De werkgroep NoordZuid heeft ook voor deze week een Vastenprentje gemaakt, met aandacht voor een project van de Vastenactie en een gebed.
Vastenprentjes
De Vastenprentjes zijn een initiatief van de werkgroep NoordZuid. Door de coronamaatregelen heeft zij deze creatieve en bezinnende manier gevonden om de Vastenactie onder de aandacht te brengen. De Vastenprentjes zijn iedere week te verkrijgen in de kerken.
Collecte
In het weekend van 6 en 7 maart zal de tweede collecte in de vieringen bestemd zijn voor de Vastenactie. Je kunt ook alvast zelf je bijdrage overmaken op NL21 INGB 0000 0058 50 tnv. Vastenactie, Den Haag.

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf maandag 19 april bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

read more
Roepingenzondag

Roepingenzondag

Zondag 25 april is het wereldwijd Roepingenzondag. Ook in onze parochie bidden we dan voor nieuwe roepingen. De heilige Jozef is dit jaar ons voorbeeld.

read more
Noveen tot het heilig Hart van Jezus

Noveen tot het heilig Hart van Jezus

Vanaf zaterdag 10 april bidden we in onze parochie de Noveen tot het heilig Hart van Jezus. Aan de verering van het heilig Hart van Jezus ligt de gedachte ten grondslag dat het hart de bron is van de liefde.

read more