Vastenprentje in de Veertigdagentijd 3

door | mrt 3, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Iedere week in de Veertigdagentijd komt er een Vastenprentje uit. In het weekend wordt het in de kerken uitgedeeld.

Een A6je met informatie over de projecten die de Vastenactie ondersteunt. En tips over hoe je in de Vasten ‘even minderen voor een ander’ in kunt vullen.

 

In gedachten bij hen

Geen woensdagactiviteiten en vastenmaaltijd dit jaar, maar je wordt van harte uitgenodigd de Vastenactie financieel te ondersteunen en in gebed en in gedachten nabij te zijn met de mensen waarvoor dit geld in de projecten besteed wordt.

Meedoen aan de collecte

Komend weekend, zaterdag 6 en 7 maart, is er na de vieringen een extra collecte voor de Vastenactie. Je kunt ook je bijdrage voor de Vastenactie overmaken op NL21 INGB 0000 0058 50 tnv. Vastenactie, Den Haag.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer