Vastenprentje in de Veertigdagentijd 3

by | Mar 3, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 comments

Iedere week in de Veertigdagentijd komt er een Vastenprentje uit. In het weekend wordt het in de kerken uitgedeeld.

Een A6je met informatie over de projecten die de Vastenactie ondersteunt. En tips over hoe je in de Vasten ‘even minderen voor een ander’ in kunt vullen.

 

In gedachten bij hen

Geen woensdagactiviteiten en vastenmaaltijd dit jaar, maar je wordt van harte uitgenodigd de Vastenactie financieel te ondersteunen en in gebed en in gedachten nabij te zijn met de mensen waarvoor dit geld in de projecten besteed wordt.

Meedoen aan de collecte

Komend weekend, zaterdag 6 en 7 maart, is er na de vieringen een extra collecte voor de Vastenactie. Je kunt ook je bijdrage voor de Vastenactie overmaken op NL21 INGB 0000 0058 50 tnv. Vastenactie, Den Haag.

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf maandag 19 april bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

read more
Roepingenzondag

Roepingenzondag

Zondag 25 april is het wereldwijd Roepingenzondag. Ook in onze parochie bidden we dan voor nieuwe roepingen. De heilige Jozef is dit jaar ons voorbeeld.

read more
Noveen tot het heilig Hart van Jezus

Noveen tot het heilig Hart van Jezus

Vanaf zaterdag 10 april bidden we in onze parochie de Noveen tot het heilig Hart van Jezus. Aan de verering van het heilig Hart van Jezus ligt de gedachte ten grondslag dat het hart de bron is van de liefde.

read more