InZOOMen

door | aug 17, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Namens het bestuur van de Lievevrouweparochie wil ik als penningmeester graag het stukje over InZOOMen in het bericht van 10 augustus 2022 (en dat verscheen in nieuwsbrief 32-125) nuanceren. Samen met de redactie van InZOOMen zijn we op zoek naar manieren om iedereen, die de Lievevrouweparochie een warm hart toedraagt, op een goede manier van informatie te voorzien. Enkele ideeën zullen ook verder worden uitgewerkt.

Gezien de financiële situatie van onze parochie moeten wij als bestuur keuzes maken om het voortbestaan van onze parochie ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Onze keuze is om het huidige pastorale team (pastoor, twee diakens en een pastoraal werkster) de zekerheid te geven, dat zij het belangrijke werk dat zij doen, ook de komende jaren kunnen blijven doen voor de Lievevrouweparochie. Tevens willen wij graag de twee kerkgebouwen blijven gebruiken voor de vieringen en het parochiecentrum in stand houden.

Dit betekent echter, dat er voor het scheppen van een gezonde financiële situatie andere offers nodig zijn, omdat wij ons realiseren dat alles (waaronder het frequent uitbrengen van een gedrukt parochieblad) niet meer kan in deze tijd.

Als bestuur hebben we echter in financiële zin gekozen voor ons pastorale team. Deze mensen zijn in onze ogen in het kader van de missionaire parochie de belangrijkste schakel om mensen te bereiken. Graag willen wij hen en u ook de zekerheid geven, dat ze die taken ook in de toekomst kunnen blijven uitvoeren.

Namens het bestuur van de Lievevrouweparochie

Koert Bastianen
Penningmeester

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer