Kerkklokken uit Goddelijke Voorzienigheid naar Vietnam

door | mrt 21, 2023 | Nieuws | 0 Reacties

De kerk van de Goddelijke Voorzienigheid is in 2014 gesloten. De klokken uit de kerktoren hebben een nieuwe bestemming gekregen in Vietnam. Daar roepen ze de bewoners nu op om naar de kerk te komen.

De kerkklokken zijn naar Vietnam verstuurd via de contacten van één van de kosters van de OLV van Lourdeskerk, Bin Nguyen. Er zijn twee filmpjes van de klokken in Vietnam naar ons toegestuurd, te zien op de website.

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Schuif aan bij de Jazzbrunch

Schuif aan bij de Jazzbrunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer