Kerstattentie medewerkers thuiszorg

door | dec 9, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Volgende week zullen pastores een kerstattentie brengen aan medewerkers van de thuiszorg in de stad. Alle organisaties ontvangen een kerstgroet als hart onder de riem. Medewerkers van de thuiszorg hebben in de coronatijd heel wat voor hun kiezen gehad.

Pastor Fredi Hagedoorn: “We gaan deze attenties graag brengen naar medewerkers van de thuiszorg, omdat zij heel wat voor hun kiezen hebben gehad. En ze zijn niet altijd de meest zichtbare zorgverleners.

Wanneer een coronapatiënt uit het ziekenhuis ontslagen wordt, heeft hij of zij dikwijls nog thuiszorg nodig. En voor de bestaande cliënten van de thuiszorg werd in de coronatijd het wereldje kleiner. Van de thuiszorg werd daarom nog meer gevraagd. Ook met kerstmis ligt hun werk niet stil.”

De kerstattenties worden gebracht naar acht thuiszorgorganisaties die actief zijn in Bergen op Zoom.

Opbrengst vorige acties

De kerstactie voor de thuiszorg wordt mogelijk gemaakt met het geld wat over was van eerdere donaties aan de verschillende diaconale acties. Daarom vragen we deze keer geen extra bijdrage van parochianen.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.