Kerstkaart en nieuwjaarswensen

door | jan 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Het pastoraal team en het parochiebestuur wensen u/jou een Zalig Kerstmis, Zalig Nieuwjaar en voor het jaar 2021 alle goeds toe.
Extra exemplaren

Na afloop van de Kerstvieringen is in beide kerken de Kerstkaart uitgereikt. Op de Kerstkaart staat een gebed van pastoor Paul Verbeek, naar het Kerstthema “Omdat er voor hen geen plaats was”.
Extra exemplaren, ook voor andere parochianen die niet zelf naar de kerk kunnen komen, zijn nog mee te nemen uit beide kerken en het parochiecentrum.
En natuurlijk de Kerst- en nieuwjaarswensen van het team en parochiebestuur.

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’