Kerstkaarten: mag het iets meer zijn?

door | dec 23, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Kerstkaarten: mag het iets meer zijn? In alle publiek toegankelijke Kerstvieringen zal het pastoraal team na afloop de kerstkaart van de parochie uitdelen. We willen alle kerkgangers vragen dit jaar meerdere kerstkaarten in ontvangst te nemen, om verder te verspreiden.

Kom je op Eerste, Tweede of Derde Kerstdag in de kerk, neem dan voor een ander gezin of een andere parochiaan een extra kerstkaart mee. Denk in het bijzonder aan degenen die met Kerstmis alleen zijn of nu echt niet naar de kerk kunnen komen. Zo laten we samen zien dat we aan elkaar denken en verspreiden we onderling de goede wensen voor Kerstmis. Bedankt voor je hulp!

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’