Kerststal in elkaar gezet: decor voor Kerstfilm

door | dec 1, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Maandag 30 november hebben de kosters met hulp van enkele anderen de buitenkerststal voor de St.-Gertrudiskerk in elkaar gezet. De Kerststal die gemaakt is door Ton Delrue zal als decor dienen voor de Kerstfilm. De Kerstfilm voor kinderen wordt later deze week opgenomen met als thema “Omdat er voor hen geen plaats was”.

Meer interessante berichten:

Peuterkleuterviering via livestream

De peuterkleuterviering (“Geef mij je hand”) van zondag 24 januari heeft een korte viering via livestream op deze zondag. De viering begint op het gebruikelijk tijdstip van 9.30 uur en wordt gestreamd vanuit de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes.

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.