Kijk hier naar de Kerstfilm

door | dec 23, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Kijk hier naar "Omdat er voor hen geen plaats was", de Kerstfilm van de Lievevrouweparochie.
Omdat er voor hen geen plaats was

De film begint met het bezoek van de engel aan Maria. De engel vertelt haar dat ze een bijzonder kindje verwacht. Dan moet ze met Jozef op reis naar Bethlehem. Zal ze een goede plaats vinden waar haar kindje geboren kan worden?

Maak je eigen kerststal

In de film nodigt pastor Fredi Hagedoorn je uit om zelf je eigen kerststal te knutselen. Pastoor Paul Verbeek zegent je kerststal, die je daarna voor het raam kunt zetten.

Download hier de handleiding om aan de slag te gaan.

Klik hier voor de kerststal die je kunt printen, inkleuren en uitknippen.

Klik hier voor de ingekleurde versie van de kerststal, die je alleen nog hoeft uit te knippen en te plakken.

Veel knutselplezier! Stuur je ons een foto als het af is? Dat mag naar diaken Anton Janssen: antonjanssen@lievevrouweparochie.nl of naar facebook.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.