Kijk hier naar de Kerstfilm

door | dec 23, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Kijk hier naar "Omdat er voor hen geen plaats was", de Kerstfilm van de Lievevrouweparochie.
Omdat er voor hen geen plaats was

De film begint met het bezoek van de engel aan Maria. De engel vertelt haar dat ze een bijzonder kindje verwacht. Dan moet ze met Jozef op reis naar Bethlehem. Zal ze een goede plaats vinden waar haar kindje geboren kan worden?

Maak je eigen kerststal

In de film nodigt pastor Fredi Hagedoorn je uit om zelf je eigen kerststal te knutselen. Pastoor Paul Verbeek zegent je kerststal, die je daarna voor het raam kunt zetten.

Download hier de handleiding om aan de slag te gaan.

Klik hier voor de kerststal die je kunt printen, inkleuren en uitknippen.

Klik hier voor de ingekleurde versie van de kerststal, die je alleen nog hoeft uit te knippen en te plakken.

Veel knutselplezier! Stuur je ons een foto als het af is? Dat mag naar diaken Anton Janssen: antonjanssen@lievevrouweparochie.nl of naar facebook.

Meer interessante berichten:

Magnificat fotowedstrijd

Magnificat fotowedstrijd

Begin juni komt een nieuw nummer van ons digitaal parochieblad Magnificat uit. De redactie schrijft een fotowedstrijd uit. Stuur een foto in rond het thema ontmoeten. De winnende foto wordt op de cover van de volgende Magnificat geplaatst.

Lees meer
Terugblik op mis met vier koren

Terugblik op mis met vier koren

Zaterdag 13 april zongen vier koren samen in de mis om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk. Leden van het SamenZangKoor, het Kerkkoor OLV van Lourdes, de Sintekrijnscantorij (Halsteren) en het Antoniuskoor (Lepelstraat) zongen samen een liturgie van verbinding. Een fotoverslag.

Lees meer