KinderWoordDienst 19 mei 2024

door | mei 15, 2024 | Kinderen, Nieuws

Aanstaande zondag is het Pinksteren, de vijftigste dag na Pasen. Dan is er weer KinderWoordDienst! Jezus is voorgoed naar de hemel, en Hij heeft zijn leerlingen een Helper beloofd, want ze kunnen wel wat steun gebruiken. De leerlingen hebben namelijk de opdracht om de mensen over Jezus te vertellen. Met de Helper merken ze dat het vertellen haast vanzelf gaat! Iedereen verstaat hen. God helpt, ook al zien ze Hem niet.

Hoe bijzonder is dat? Dat iedereen jou verstaat, en dat jij ook verstaan wordt! Bedenk je maar eens dat je op vakantie bent in Frankrijk, en dat alle vriendjes en vriendinnetjes op de camping jou begrijpen, welke taal je ook spreekt. Normaal moet je daar toch best wat moeite voor doen, en dan lukt het soms nog niet!

Hierover gaan wij het hebben tijdens de KinderWoordDienst van aanstaande zondag. Kom je ook met Pinksteren naar de kerk? Je bent van harte welkom in de OLV van Lourdeskerk om 11.15 uur. We verzamelen in de achterste banken.

Ook in de Jazzdienst van zondag 26 mei is er een KinderWoordDienst. Deze wordt georganiseerd samen met de Ontmoetingskerk. De Jazzdienst begint om 12.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. Download de folder voor de overige data tot aan de zomervakantie.
Groetjes, namens de leiding van de KinderWoordDienst, Nancy van der Zande

Meer interessante berichten:

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Steun de Week Nederlandse Missionaris

Van 11 t/m 19 mei 2024 worden onze missionarissen en missionaire werkers extra in de schijnwerpers gezet door WNM tijdens de Pinksteractie 2024. De missionarissen en missionair werkers gaan wereldwijd de strijd aan tegen onrecht en armoede. De tweede collecte met Pinksteren is voor hun werk.

Lees meer
Schuif aan bij de Jazzbrunch

Schuif aan bij de Jazzbrunch

Omdat het vorig jaar zo leuk was nodigen wij je zondag 26 mei om 11 uur weer van harte uit voor een lekkere brunch, voorafgaand aan de Jazzdienst. Er zijn geen kosten verbonden aan de brunch; als je je glimlach meeneemt, is dat genoeg! Aansluitend kan je genieten van een prachtige muzikale Jazzdienst in de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer