KinderWoordDienst 7 juli

door | jul 3, 2024 | Kinderen, Nieuws

Aanstaande zondag komen we voor het laatst dit schooljaar samen met de kinderen voor de KinderWoordDienst. We gaan het hebben over vakantie en afscheid nemen. Samen bereiden we ons voor op het afscheid van diaken Anton Janssen, die ergens anders gaat werken. De viering begint vanwege dat afscheid al om 10.00 uur.

Zondag is de vakantie net begonnen, even tijd voor 6 weken ontspannen. Deze laatste KWD staat in het teken van vakantie en afscheid. We gaan elkaar een aantal weken minder zien. Vinden jullie dat ook jammer? Gelukkig zien we elkaar na de vakantie weer terug. Dat is anders bij diaken Anton. Hij neemt deze zondag afscheid van onze parochie omdat hij ergens anders gaat werken. Komen jullie hem ook mee uitzwaaien? Wij kijken er naar uit om jullie allemaal nog te zien voor de vakantie. Zien we je zondag?

We verzamelen achter in de OLV van Lourdeskerk bij het begin van de viering, om 10.00 uur. Alle kinderen van 4-12 jaar zijn van harte welkom. Na de viering drinken we nog wat en eten wat lekkers in de koffiehoek.

Groetjes, Namens de leiding van de KinderWoordDienst.
Nancy van der Zande

Meer interessante berichten:

Afscheid diaken Anton Janssen

Afscheid diaken Anton Janssen

Zondag 7 juli namen we in een goed gevulde kerk afscheid van diaken Anton Janssen en zijn vrouw Inge Meijer. Diaken Anton heeft een nieuwe opdracht aanvaard in de parochies van Zundert en Rucphen.

Lees meer
Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer