KinderWoordDienst en Gezinsmiddag

door | okt 4, 2023 | Kinderen, Nieuws

Zondag 8 oktober is het weer KinderWoordDienst in de OLV van Lourdeskerk. Aansluitend organiseren enkele ouders samen met het bisdom een Gezinsmiddag met ontmoeting en gebed in de Catharinakapel.
Aanstaande zondag is het weer Kinderwoorddienst!

Zondag vieren wij “Wereldmissiedag voor de kinderen” in de kerk. Wat kunnen wij doen om de wereld een klein beetje mooier te maken? Door lief te zijn voor elkaar, maar ook misschien door elkaar een cadeautje te geven? We gaan er deze Kinderwoorddienst mee aan de slag.
Kom je ook?
Zondag 8 oktober, 11.00 uur, OLV van Lourdeskerk.

Gezinsmiddag

Aansluitend aan de viering is er in de Sint Catharinakapel een Gezinsmiddag. De middag begint rond 12.30 uur, met een lunch waar iedereen iets lekkers voor meebrengt. Er volgt een Mariaspeurtocht door de stad, waarna de kinderen kunnen knutselen. Voor ouders die dat willen is er gelegenheid voor extra gebedstijd en/of een gesprek met een priester. Daarna is er een afsluiting met gebed. De middag duurt tot 16.30 uur: sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/gezinsmiddag-8-oktober-2023

Meer interessante berichten:

Luisteren en genieten

Naar welke muziek luister jij graag? Mijn favoriete popgroep is Queen, en daarnaast is er veel muziek waar ik graag naar luister en van kan genieten. Maar als God vraagt om naar zijn Zoon te luisteren, geloof ik dat Hij daar net iets anders mee bedoeld.