Kinderwoorddienst en kinderbieb

door | okt 5, 2021 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

In de even weken kunnen kinderen tijdens de viering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk naar de Kinderwoorddienst. In de oneven weken kunnen ze een boekje lenen uit de nieuwe kinderbieb.
Kinderwoorddienst

Alle kinderen van de basisschool zijn welkom. We verzamelen voor de viering in de koffiehoek bij één van de leidsters en gaan dan samen naar het Praathuis, zeg maar de zolder van de kerk.
Hier kun je met andere kinderen luisteren naar een Bijbelverhaal, praten, bidden, knutselen, tekenen, kleuren, toneelspelen, puzzelen en spelletjes doen.

De eerstvolgende Kinderwoorddienst is aanstaande zondag 10 oktober.

Kinderbieb

Bij de ingang van de OLV van Lourdeskerk staan vanaf nu boeken voor kinderen. Deze boeken kun je lenen om tijdens de viering in te kijken en te lezen. Het zijn Bijbels en leesboekjes over het geloof.

Extra leiding Kinderwoorddienst

De leidsters van de Kinderwoorddienst zijn blij dat ze weer kunnen beginnen met hun activiteiten. Ze zijn wel op zoek naar versterking, dus laat het vooral weten aan diaken Jan Foesenek als je een keertje mee wil kijken om te zien of het iets voor je is.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer