Kinderwoorddienst op zondag 4 en 18 december

door | nov 29, 2022 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Ook bij de Kinderwoorddienst (KWD) bereiden we ons tijdens de Advent voor op Kerstmis. Lees hier hoe de werkgroep dat de komende twee bijeenkomsten doet.
Kerstkribje

Jezus werd geboren in een kribbe. Dat is geen gewone wieg. Maar hoe die er wel uit zag, leer je op 4 december. Dan maken we een kerstkribje. Die kun je de week erna meebrengen naar de kerk. Dan zegent Pastoor Paul Verbeek alle kerstkribjes die we meenemen. Je ouders nemen natuurlijk ook een kribje mee! Let op: de viering op 11 december begint om 10 uur, en wordt live op TV uitgezonden.

Verrekijker

Wat kun je met een verrekijker? Ver kijken, natuurlijk! En het kindje Jezus veel beter zien! Want daar kijken we naar uit! Op zondag 18 december maken we een verrekijker. Die heb je nodig bij de familievieringen op Kerstavond. Die zijn om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk, en om 19.00 uur in de St-Gertrudiskerk.

Meer interessante berichten:

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

De opnames van de nieuwe Paasfilm zijn geslaagd. De film gaat woensdag 13 maart in première in het Eventum in Bergen op Zoom. Daarna is “Welkom thuis” online te bekijken op de website van de parochie en op Eerste Paasdag 31 maart op televisie bij ZuidWest TV.

Lees meer
Vastenprentje nummer 3

Vastenprentje nummer 3

Tijdens de Veertigdagentijd vraagt de Vastenactie aandacht voor inwoners van Zimbabwe. Werkgroep NoordZuid maakt voor ieder weekend een prentje, met informatie over het project.

Lees meer