KinderWoordDienst zondag 19 november

door | nov 13, 2023 | Kinderen, Nieuws

Tijdens de KinderWoordDienst gaan we spelenderwijs in op het evangelie dat in de Eucharistieviering wordt besproken. Op een speelse manier leren de kinderen over het geloof en over de verhalen van de Bijbel. Aanstaande zondag proberen we een antwoord te krijgen op de volgende vraag: "Als je iets heel kostbaars krijgt om goed voor te zorgen, wat doe je er dan mee?".

Wat is dat kostbaars dan? Talenten! Die staan centraal. Welke talenten hebben wij, en hoe zouden wij die kunnen inzetten? Een talent is een gave die je ontvangen hebt, en waar je goed gebruik van kunt (en moet) maken. Een mooi onderwerp om met de kinderen over na te denken!

We nodigen alle kinderen van 4 t/m 12 jaar uit om te komen. Je bent van harte welkom. In de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk, zondag 19 november, 11.00 uur.

Groetjes, namens de werkgroep, Nancy van der Zande

 

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer