KN: het delen waard

door | jul 28, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Het Katholiek Nieuwsblad brengt wekelijks betrouwbaar nieuws over kerk en samenleving. Daarom is het KN het delen waard en wijzen we je op de mogelijkheid je te abonneren.

Nieuws is zo vaak vluchtig, oppervlakkig en eenzijdig. Juist ook wanneer het over de katholieke kerk gaat. Katholiek Nieuwsblad probeert daar tegenwicht aan te bieden. Als enige weekblad van Nederland in z’n soort, biedt KN betrouwbaar nieuws over kerk en samenleving, achtergronden, opinie, geloofsverdieping en inspiratie vanuit een katholiek perspectief.

Weekblad

KN is een unieke weekkrant met een missionaire opdracht. In onze veelkleurige samenleving waarin katholieken een steeds kleinere groep worden, is het belangrijk om hen te inspireren en te bemoedigen met een katholiek geluid. Niet alleen om gelovigen te voorzien van degelijke informatie, maar juist ook om hen te sterken in het publieke debat. Ook voor anders- en niet-gelovigen is dat waardevol: om betrouwbare informaties over, en gefundeerde opinies vanuit de katholieke gemeenschap te lezen.

Abonnementen en meer informatie

Waarom dat belangrijk is, ook voor jou? In deze korte video leggen we dat uit: https://youtu.be/Hq-mJjmu0PM
Maak zelf kennis met KN: www.kn.nl/abonnementen

Dit artikel is geschreven door Marjolijne du Maine van het Katholiek Nieuwsblad.

Meer interessante berichten:

Versoepeling coronamaatregelen

Versoepeling coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 2 oktober versoepelen we de coronamaatregelen in onze kerken, volgens het besluit van de Nederlandse bisschoppen. We laten de anderhalve meter los en opgeven en registreren is niet meer nodig.

Lees meer