KN: het delen waard

door | jul 28, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Het Katholiek Nieuwsblad brengt wekelijks betrouwbaar nieuws over kerk en samenleving. Daarom is het KN het delen waard en wijzen we je op de mogelijkheid je te abonneren.

Nieuws is zo vaak vluchtig, oppervlakkig en eenzijdig. Juist ook wanneer het over de katholieke kerk gaat. Katholiek Nieuwsblad probeert daar tegenwicht aan te bieden. Als enige weekblad van Nederland in z’n soort, biedt KN betrouwbaar nieuws over kerk en samenleving, achtergronden, opinie, geloofsverdieping en inspiratie vanuit een katholiek perspectief.

Weekblad

KN is een unieke weekkrant met een missionaire opdracht. In onze veelkleurige samenleving waarin katholieken een steeds kleinere groep worden, is het belangrijk om hen te inspireren en te bemoedigen met een katholiek geluid. Niet alleen om gelovigen te voorzien van degelijke informatie, maar juist ook om hen te sterken in het publieke debat. Ook voor anders- en niet-gelovigen is dat waardevol: om betrouwbare informaties over, en gefundeerde opinies vanuit de katholieke gemeenschap te lezen.

Abonnementen en meer informatie

Waarom dat belangrijk is, ook voor jou? In deze korte video leggen we dat uit: https://youtu.be/Hq-mJjmu0PM
Maak zelf kennis met KN: www.kn.nl/abonnementen

Dit artikel is geschreven door Marjolijne du Maine van het Katholiek Nieuwsblad.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer