Kom zondag naar de Lourdeskerk en vier mee!

door | sep 20, 2023 | Nieuws

Zondag 24 september om 10.00 uur is weer de TV Mis vanuit onze parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Kom naar onze kerk en vier mee op deze zondag. Zo kunnen we samen laten zien dat onze parochie een vitale parochie is!
Zorg mee voor een volle kerk

Het is namelijk voor de kijkers veel leuker als zij een volle kerk op het beeldscherm zien. Noteer de tijd van 10.00 uur op de kalender of in je (digitale) agenda. Dus blijf niet thuis naar de TV kijken, maar ga om 10.00 uur op deze zondag naar de Lourdeskerk!
Voorganger is pastoor Paul Verbeek en het Kerkkoor OLV van Lourdes zingt.
Op voorhand hartelijk dank voor je komst en het meevieren.
(Foto: KRO-NCRV)

Geloofsgesprek terugkijken

Zondag 24 september om 9.45 uur zendt de KRO NCRV het Geloofsgesprek uit, met pastor Fredi Hagedoorn. Ze vertelt over de Maria expositie in de St.-Gertrudiskerk en over de zalige Carlo Acutis. Het gesprek kun je bij thuiskomst terugkijken via NPO Start.

Meer interessante berichten:

Gezinsmiddag op 8 oktober

Gezinsmiddag op 8 oktober

Het gezinspastoraat van het bisdom Breda organiseert zondagmiddag 8 oktober samen met enkele ouders uit Bergen op Zoom een gezinsmiddag in de Sint Catharinakapel. De gezinsmiddag start na de zondagsviering van 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk, waar ook KinderWoordDienst is.

Lees meer
Missio Wereldmissiemaand 2023: Geef voor de christenen in Libanon

Missio Wereldmissiemaand 2023: Geef voor de christenen in Libanon

Oktober is de wereldmissiemaand. Het eerste weekend van oktober (7-8 oktober) vieren wij wereldmissiedag van de kinderen. Op 22 oktober is het Missiezondag. Onder de titel ‘Met brandend hart’ ( Lucas 24,32) voert Missio dit jaar campagne voor de wereldmissiemaand. Missio laat je kennismaken met de christenen in Libanon.

Lees meer