Kom zondag naar de Lourdeskerk en vier mee!

door | sep 20, 2023 | Nieuws

Zondag 24 september om 10.00 uur is weer de TV Mis vanuit onze parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes. Kom naar onze kerk en vier mee op deze zondag. Zo kunnen we samen laten zien dat onze parochie een vitale parochie is!
Zorg mee voor een volle kerk

Het is namelijk voor de kijkers veel leuker als zij een volle kerk op het beeldscherm zien. Noteer de tijd van 10.00 uur op de kalender of in je (digitale) agenda. Dus blijf niet thuis naar de TV kijken, maar ga om 10.00 uur op deze zondag naar de Lourdeskerk!
Voorganger is pastoor Paul Verbeek en het Kerkkoor OLV van Lourdes zingt.
Op voorhand hartelijk dank voor je komst en het meevieren.
(Foto: KRO-NCRV)

Geloofsgesprek terugkijken

Zondag 24 september om 9.45 uur zendt de KRO NCRV het Geloofsgesprek uit, met pastor Fredi Hagedoorn. Ze vertelt over de Maria expositie in de St.-Gertrudiskerk en over de zalige Carlo Acutis. Het gesprek kun je bij thuiskomst terugkijken via NPO Start.

Meer interessante berichten:

Afscheid diaken Anton Janssen

Afscheid diaken Anton Janssen

Zondag 7 juli namen we in een goed gevulde kerk afscheid van diaken Anton Janssen en zijn vrouw Inge Meijer. Diaken Anton heeft een nieuwe opdracht aanvaard in de parochies van Zundert en Rucphen.

Lees meer
Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer