Kort parochienieuws week 14

by | Apr 8, 2021 | Nieuws | 0 comments

Lees hier het korte nieuws uit de agenda en de opbrengsten.
Opbrengsten

De collectes in het weekend van 20 en 21 maart en 27 en 28 maart (waaronder de gezinsviering en seniorenvieringen) brachten in de kerken € 1058,26 op. Er kwam ook voor € 70,- aan giften binnen. Over de opbrengst van de Paascollecte berichten we op een later moment.

Hartelijk dank voor je bijdrage!

Uit de agenda

Vrijdag 9 april om 10.00 uur op ZuidWest TV een nieuwe uitzending van ReliVisie, vanuit de Protestantse Kerk in Steenbergen.

Op zondag 11 april is Jan Foesenek twaalf en een half jaar diaken. Het feest heeft hij uitgesteld naar een later moment.

Vrijdag 16 april om 19.00 uur Vesperviering in de OLV van Lourdeskerk.

Vrijdag 16 april bijeenkomst van tienergroep On the Move, van 19.15 tot 20.30 uur. Bij goed weer in de tuin van het parochiecentrum, bij slecht weer online via Zoom.

 

Paasvieringen terugkijken

Kijk de paasvieringen, zoals die zijn uitgezonden op ZuidWest TV terug, via www.zuidwestupdate.nl/tv/relivisie/. De foto bij dit artikel komt uit de Paaswake.

Kijk de livestreams van de kruisweg op Goede Vrijdag en de vieringen op Eerste en Tweede Paasdag vanuit de OLV van Lourdeskerk terug op: https://kerkdienstgemist.nl/stations/2312-OLV-van-Lourdeskerk-Lievevrouweparochie-Bergen-op-Zoom

Overleden

Er zijn geen nieuwe uitvaarten vanuit de Lievevrouweparochie.

Meer interessante berichten:

Handen schudden

Handen schudden

Gezond eten, op tijd uitrusten. En, je handen ontsmetten en maskers dragen. Op weg naar de dag dat ik Renske kan leren hoe ze handen moet schudden om zich voor te stellen!

read more
Ook vieringen St.-Gertrudiskerk live te volgen

Ook vieringen St.-Gertrudiskerk live te volgen

De vieringen in de OLV van Lourdeskerk zijn al vanaf december j.l. te volgen. Na een periode van testen is nu ook de installatie in de St.-Gertrudiskerk ingeregeld. Vanaf zondag 18 april kun je de vieringen live volgen.

read more
Kort parochienieuws week 15

Kort parochienieuws week 15

In dit bericht lees je de voorlopige opbrengst van de Paascollecte, de naam van de overledene en enkele activiteiten voor komende week.

read more