Kort parochienieuws week 16

door | apr 21, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Lees hier het korte nieuws van week 16. De opbrengsten, naam van de overledene en belangrijk nieuws uit de agenda.
Opbrengsten

De collecte voor parochie, vicariaat en bisdom bracht € 408,73 op. De collecte voor Caritas € 105,60. Losse giften brachten nog €80,- op. Dank voor je bijdrage!

Overleden

Zaterdag 24 april nemen we in het crematorium afscheid van Riet Meesters, weduwe van Wim Sikkers. Zij overleed zondag 18 april op 90-jarige leeftijd en woonde in Nieuw-Vossemeer.

Uit de agenda

Vrijdag 23 april om 10.00 uur een nieuwe uitzending van ReliVisie op ZuidWest TV. Marjo den Bakker spreekt in Oud-Vossemeer met pastoor Hans de Kort over het evangelie van de Goede Herder (zie foto). Fredi Hagedoorn spreekt met pastoor Paul Verbeek over de heilige Joris.

Vanwege Koningsdag is het parochiecentrum op 27 april gesloten.

Op zaterdag 1 mei staat de viering van 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk in het teken van Sint Jozef.

Op zaterdag 1 mei is er om 19.00 uur een Zin op Zaterdag rond Maria, zie voor meer info www.lievevrouweparochie.nl/nieuws/zin-op-zaterdag-over-maria/

Versoepelingen

In de persconferentie van 20 april j.l. werd aangekondigd dat er per 28 april weer honderd kerkgangers aanwezig mogen zijn bij een uitvaart. Voor de overige vieringen zijn geen versoepelingen aangekondigd.

Meer interessante berichten:

Maria Ommegang film

Maria Ommegang film

Komend weekend zijn de opnames voor de film van de Maria Ommegang. In de film zijn twaalf verschillende scènes uit de Ommegang te zien, waaronder de zeven vreugdes van Maria. Ik ben vereerd dat ik gevraagd ben om ook een rol te spelen.

Lees meer
Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Met ingang van zaterdag 12 juni bidden we in onze parochie de Noveen tot de heilige Antonius van Padua. We bidden deze serie van novenen om zo snel mogelijk verlost te worden van de corona pandemie.

Lees meer