Kort parochienieuws week 19

door | mei 12, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Lees hier de opbrengsten, de naam van de overledene en verschillende activiteiten en vieringen uit de agenda.
Opbrengsten

De weekcollecte voor parochie, vicariaat en bisdom bracht € 353,40 op. De Caritascollecte leverde € 238,07 op. Hartelijk dank voor je bijdrage!

Overleden

Vrijdag 15 mei nemen we in Rouwcentrum Zuidema afscheid van Herman Soeters, weduwnaar van Corrie Roosen. Hij overleed 9 mei op 98-jarige leeftijd en woonde aan de Holleweg.

Uit de agenda

Kijk op vrijdag 14 mei om 10.00 uur op ZuidWest TV naar een nieuwe uitzending van ReliVisie, vanuit verzorgingshuis Moermont. Diaken Jan Foesenek blikt vooruit op het evangelie van de zondag. Geestelijk verzorger Helène Kouwenhoven vertelt over haar werk bij tanteLouise. Lilianne Visch komt aan het woord over de toetreding van vrouwen tot het Schuttersgilde St. Sebastian en Borgvliet.

Op woensdagen in mei is het Rozenkransgebed, om 19.00 uur in de OLV van Lourdeskerk.

Dit jaar bestaat de Pinksterketen uit één viering als ‘Keten van Woord en licht’. De viering vindt plaats op vrijdag 21 mei om 19.00 uur in de Ontmoetingskerk met de voorgangers ds Ellen van Sluijs en diaken Anton Janssen. Het Samenzangkoor olv Lucie van Wezel verzorgt de muzikale ondersteuning. Aanmelden (verplicht) tel. 0164 244563 (Ontmoetingskerk).

Vrijdagavond 21 mei is er een bijeenkomst van tienergroep On the Move in de tuin van het Parochiecentrum.

 

Meer interessante berichten:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Uitnodiging 30-jarig priesterjubileum pastoor Paul Verbeek

Op dinsdag 23 april is het dertig jaar geleden dat pastoor Paul Verbeek priester werd gewijd. Op de dag van zijn jubileum is de reliek van Bernadette in onze parochie! Het parochiebestuur en pastoraal team nodigen je uit voor een speciale eucharistieviering, de lichtprocessie en het felicitatiemoment.

Lees meer