Kort parochienieuws week 21

door | mei 26, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Lees hier het korte nieuws van week 21.
Uit de agenda

Vrijdag 29 mei is er om 19.30 uur een jongerenavond van The Next Step in de tuin van het Parochiecentrum.

Zondag 30 mei: Peuterkleuterviering om 9.30 uur in de OLV van Lourdeskerk. Voor meer informatie: www.lievevrouweparochie.nl/nieuws/geef-mij-je-hand-viering-liefde-van-mama-en-maria/

Diocesane Caritascollecte
In het weekend van 5 & 6 juni is er in de vieringen een tweede collecte. Deze collecte is bestemd voor Caritasprojecten in het bisdom (zoals op de afbeelding). De tweede collecte gaat naar het bisdom om samen met onze eigen parochiële caritasinstelling projecten te ontwikkelen en uit te voeren voor het diaconale werk in ons bisdom.
Door een gift in de collecte kunnen we werk maken van en kleur geven aan ons geloof.
Het pastoraal team, de parochiële caritasinstelling, het parochiebestuur, de diakonale werkgroepen en de bisdomleiding bevelen deze collecte ten zeerste aan.

Zaterdag 5 & zondag 6 juni om 11.00 en 14.00 uur vieringen Eerste Heilige Communie in de OLV van Lourdeskerk. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, omdat de families van de communicanten voorrang hebben.

Zaterdag 5 juni: Zin op Zaterdag om 19.00 uur in de St.-Gertrudiskerk. Voor meer informatie: https://www.lievevrouweparochie.nl/nieuws/zin-op-zaterdag-schrijf-jij-je-ook-in-voor-onze-vader/

Zondag 6 juni: Viering van Rouw en Verlies

Overleden

Donderdag 27 mei namen we in de St.-Gertrudiskerk afscheid van Jo Franken, weduwe van Jan Bruijs. Zij overleed woensdag 19 mei op 89-jarige leeftijd en woonde aan de Noordsingel.

Opbrengsten

De weekcollecte van 15 en 16 mei en Hemelvaart bracht in totaal € 771,90 op. De collecte van de Communicanten voor Kip en Apie was € 191,91. Bedankt voor je bijdrage!

Meer interessante berichten: