Kort parochienieuws week 23

door | jun 9, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Lees hier de opbrengsten van de collecte, de naam van de overledene en de activiteiten uit de agenda.
Opbrengsten

De collecte voor het pastoraat in de parochie, vicariaat en bisdom bracht in het weekend van 29 en 30 mei € 266,60 op. Er kwam ook een gift binnen van € 60,-. Bedankt aan ieder die heeft bijgedragen.

Overleden

Zaterdag 12 juni is in de OLV v. Lourdeskerk de afscheidsdienst van Riet Hazen, weduwe van Piet Dries. Zij overleed vrijdag 4 juni op 95-jarige leeftijd en woonde aan de Vissershaven.

Uit de agenda

Vrijdag 11 juni, uitzending van ReliVisie om 10.00 uur op ZuidWest TV. De uitzending is opgenomen in Lepelstraat (zie foto), bij gelegenheid van de Antoniusnoveen. Met een gesprek met geestelijk verzorger Madeleine Timmermann van Groenhuysen in Roosendaal.

Meer interessante berichten:

Maria Ommegang film

Maria Ommegang film

Komend weekend zijn de opnames voor de film van de Maria Ommegang. In de film zijn twaalf verschillende scènes uit de Ommegang te zien, waaronder de zeven vreugdes van Maria. Ik ben vereerd dat ik gevraagd ben om ook een rol te spelen.

Lees meer
Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Noveen tot de heilige Antonius van Padua

Met ingang van zaterdag 12 juni bidden we in onze parochie de Noveen tot de heilige Antonius van Padua. We bidden deze serie van novenen om zo snel mogelijk verlost te worden van de corona pandemie.

Lees meer
Aantal kerkgangers naar 112

Aantal kerkgangers naar 112

Het aantal toegestane kerkgangers in de OLV van Lourdeskerk en St.-Gertrudiskerk is vanaf 5 juni 112 per viering. Hiermee volgen we de aangekondigde versoepeling van de bisschoppenconferentie.

Lees meer