Kort parochienieuws week 4

door | jan 28, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en wijzen we je op belangrijke activiteiten uit de agenda. en wijzigingen. Ook noemen we de namen van de overledenen.
Opbrengsten

De weekcollecte bracht € 309,35 op. En de parochie ontving een gift van € 300,- voor herstel van het St.-Jozef altaar in de OLV van Lourdeskerk. Bedankt voor je bijdrage!

Overleden

Donderdag 28 januari nemen we in het crematorium afscheid van Rie Boel, weduwe van Johan van Houcke. Zij overleed donderdag 21 januari op 103-jarige leeftijd en woonde in de Lambertijnenlaan.
Vrijdag 29 januari is in de St.-Gertrudiskerk de afscheidsdienst van Rien van Ineveld, weduwnaar van Annie Schreurs. Hij overleed vrijdag 22 januari op 88-jarige leeftijd en woonde in de Sterrelaan.
Zaterdag 30 januari is in de OLV van Lourdeskerk de uitvaartdienst van Bep Kiebert, weduwe van Johannes Jansen. Zij overleed zondag 24 januari op 96-jarige leeftijd en woonde in de van Dedemstraat.
Zaterdag nemen we in de St.-Gertrudiskerk afscheid van Johanna Catharina Müllenberg, echtgenote van Gradus Baum. Zij overleed maandag 25 januari op 73-jarige leeftijd en woonde in Sommelsdijk.
Dinsdag 2 februari is in de OLV van Lourdeskerk de uitvaartdienst van Wilhelmus Suykerbuyk, echtgenoot van Jacoba Coppens. Hij overleed maandag 25 januari op 89-jarige leeftijd en woonde in de Amstelstraat.

Uit de agenda

Op zondag 31 januari zijn er terugkomvieringen voor de dopelingen, om 14.00 uur in de OLV van Lourdeskerk en om 15.30 uur in de St.-Gertrudiskerk.

Op zondag 31 januari is er van 15.00 – 17.00 uur een landelijke online jongerenontmoeting met bisschop Liesen, WJD@home getiteld. Aanmelden kan via de website van het Sint Franciscuscentrum.

Op zondag 7 februari is er ‘s middags geen gebedsuur met Uitstelling van het Allerheiligste in de St.-Gertrudiskerk, vanwege televisie opnames voor de Vastenavendviering in de kerk.

Meer interessante berichten:

De eerste geloofsleerling

De eerste geloofsleerling

Het vierde evangelie – van de evangelist Johannes – hanteert de tegenstelling tussen donker en licht. Jezus brengt licht. Johannes vertelt over een ontmoeting van Jezus met Nikodémus (Joh. 3, 14-21). Nikodémus is de eerste geloofsleerling. Hier start de missionaire kerk waar we tegenwoordig zo veel over spreken en aandacht voor hebben.

Lees meer
Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer