Kort parochienieuws week 3

door | jan 21, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.
Opbrengsten

De weekcollecte bracht € 182,75 op. De laatste Kerstcollecte bracht € 37,72 op. Bedankt voor je bijdrage!

Overleden

Dinsdag 26 januari nemen we in de Gertrudiskerk afscheid van Antonetta de Groot, weduwe van Jacobus de Jong. Zij overleed dinsdag 19 januari op 80-jarige leeftijd en woonde in de Saturnuslaan.

Uit de agenda

Peuterkleuterviering via livestream: de peuterkleuterviering is op zondagochtend 24 januari via livestream te bekijken om 9.30 uur. De werkgroep heeft gekozen voor een online variant vanwege de huidige coronamaatregelen. Kijk op www.lievevrouweparochie.nl/livestream en vier mee vanuit huis.

Landelijke tienerdag: Zondagmiddag 24 januari doet On the Move mee aan de Landelijke online tienerdag, georganiseerd door bisdom Haarlem-Amsterdam. Samen met andere tienergroepen strijden zij om de titel “Creatiefste Tienergroep”.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer