Kort parochienieuws week 6

door | feb 11, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en wijzen we je op de belangrijke activiteiten uit de agenda en eventuele wijzigingen. Er zijn geen overledenen van wie we deze week afscheid nemen.
Opbrengsten

De collecte voor parochie, vicariaat en bisdom bracht in de kerken en via de website € 590,26 op. Bedankt voor je bijdrage!

Uit de agenda

ReliVisie
Kijk vrijdag 12 februari naar een nieuwe aflevering van ReliVisie op ZuidWestTV. De uitzending komt uit de H. Lambertuskerk te Wouw.

Start voorbereiding Eerste Communie
Zondag 21 februari start de voorbereiding op de Eerste Heilige Communie. Wil je je kind nog aanmelden of heb je nog geen bevestiging ontvangen van je aanmelding? Neem dan contact op met diaken Anton Janssen, antonjanssen@lievevrouweparochie.nl of 06-10578430.

 

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer