Kort parochienieuws week 7

door | feb 18, 2021 | Alle leeftijden, Nieuws | 0 Reacties

In het korte parochienieuws week 7 lees je de opbrengsten en het belangrijkste korte nieuws van deze week.
Opbrengsten

De collecte voor parochie, vicariaat en bisdom bracht € 275,55 op. De Caritascollecte bracht € 79,95 op. Bedankt voor je bijdrage!

Uit de agenda

Vrijdag 19 februari komt tienergroep On the Move online bij elkaar via Zoom, rond het thema Vasten.

Zondag 21 februari start de voorbereiding voor de Eerste Heilige Communie.

De foto bij dit artikel hoort bij de Vastenactie 2021.

Overleden
De komende week nemen we afscheid van de heer Van de Voorde. Verdere gegevens omtrent de uitvaart volgen via de agenda van de website.

Meer interessante berichten:

De eerste geloofsleerling

De eerste geloofsleerling

Het vierde evangelie – van de evangelist Johannes – hanteert de tegenstelling tussen donker en licht. Jezus brengt licht. Johannes vertelt over een ontmoeting van Jezus met Nikodémus (Joh. 3, 14-21). Nikodémus is de eerste geloofsleerling. Hier start de missionaire kerk waar we tegenwoordig zo veel over spreken en aandacht voor hebben.

Lees meer
Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer