KRO NCRV mis vanuit de St.-Gertrudiskerk

door | jun 19, 2024 | Nieuws

Zondag 23 juni wordt de eucharistieviering vanuit de St.-Gertrudiskerk om 10.00 uur live uitgezonden door KRO NCRV op NPO 2. Voorganger is pastoor Paul Verbeek, HMR ondersteunt de liturgie met zang en muziek. Ieder is van harte welkom om in de kerk mee te vieren. De overige vieringen dit weekend vervallen.

Zondag 23 juni is een week voor de Maria Ommegang. Het pastoraal team, parochiebestuur en HMR zijn blij, dat de KRO NCRV de mis voorafgaand hieraan zal uitzenden vanuit de St.-Gertrudiskerk.
HMR zal de Missa Aktiva zingen, gecomponeerd door Hans Smout. Tenor Maresh Boel heeft hierin de hoofdrol.

Kom naar de kerk

Kom 23 juni naar de St.-Gertrudiskerk en vier mee. Zo laten we aan Nederland zien dat we een vitale parochie zijn. Bovendien is het voor degenen die niet naar de kerk kunnen komen en de TV vieringen altijd vanuit huis volgen, veel leuker om een goedgevulde volle kerk te zien. En het is leuk om van dichtbij te zien hoe zo’n uitzending wordt gemaakt.

Overige vieringen vervallen

De viering van zaterdag 22 juni om 17.00 uur in de OLV van Lourdeskerk en zondag 23 juni om 11.00 uur in de OLV van Lourdeskerk vervallen.
De volgende KRO NCRV TV missen zijn op 11 augustus, 6 oktober en 15 december 2024 vanuit de OLV van Lourdeskerk.

Meer interessante berichten:

Afscheid diaken Anton Janssen

Afscheid diaken Anton Janssen

Zondag 7 juli namen we in een goed gevulde kerk afscheid van diaken Anton Janssen en zijn vrouw Inge Meijer. Diaken Anton heeft een nieuwe opdracht aanvaard in de parochies van Zundert en Rucphen.

Lees meer
Feestdag Marie Adolphine

Feestdag Marie Adolphine

Op zondag 14 juli wordt de jaarlijkse feestdag van de heilige Zr. Marie Adolphine gevierd. Zij is de enige heilige van bisdom Breda. In Ossendrecht is er een gebedstocht, processie en eucharistieviering. Van harte welkom om mee te lopen en mee te vieren.

Lees meer