KRO NCRV TV mis op 10 december

door | dec 6, 2023 | Nieuws

Op de tweede zondag van de Advent wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Voorgangers in de mis zijn pastoor Paul Verbeek en diaken Anton Janssen. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Capella Feminarum. In tegenstelling tot wat op de posters nog vermeld staat, zegenen we de Kerstkribjes niet in deze viering, maar in het weekend van 16 en 17 december.

Kom ook en vier mee

Kom 10 december naar de OLV van Lourdeskerk en vier mee. Zo laten we aan Nederland zien dat we een vitale parochie zijn. Bovendien is het voor degenen die niet naar de kerk kunnen komen en de TV vieringen altijd vanuit huis volgen, veel leuker om een goedgevulde volle kerk te zien.

Overige vieringen vervallen

De viering op zaterdagavond 9 december om 17.00 uur in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw van Lourdes en de viering om 09.30 uur op zondagmorgen 10 december in de stadskerk van St.-Gertrudis vervallen.

TV missen in 2024

Ook volgend jaar is onze parochie gastparochie van de KRO NCRV TV missen. De vieringen zijn dan op

• 14 januari 2024, Tweede Zondag door het Jaar (B)
  • 7 april 2024, Beloken Pasen (Tweede Zondag van Pasen)
  • 23 juni 2024, Twaalfde Zondag door het Jaar
  • 11 augustus 2024, Negentiende Zondag door het Jaar
  • 6 oktober 2024, Zeven-en-twintigste Zondag door het Jaar
  • 15 december 2023, Derde Zondag van de Advent (C)

De vieringen worden uitgezonden vanuit onze parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes met uitzondering van de viering op 23 juni 2024, die wordt uitgezonden vanuit de stadskerk Sint Gertrudis, een week voor de tachtigste Maria Ommegang.
Foto genomen door KRO NCRV.

Meer interessante berichten:

Luisteren en genieten

Naar welke muziek luister jij graag? Mijn favoriete popgroep is Queen, en daarnaast is er veel muziek waar ik graag naar luister en van kan genieten. Maar als God vraagt om naar zijn Zoon te luisteren, geloof ik dat Hij daar net iets anders mee bedoeld.