Laatste weekend voor de kerststal

door | jan 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Met het feest van de Doop van de Heer sluiten we de kersttijd af, aanstaande zondag. Dit betekent ook dat de mooie kerstversiering in beide kerken met kerststal nog te bewonderen is.

In de OLV van Lourdeskerk iedere werkdag van 09.30 uur tot 11.30 uur en in de St.-Gertrudiskerk op zondagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur.
Heel veel dank aan de bloemengroepen en de mensen die de kerststal zowel binnen als buiten geplaatst hebben in onze beide kerken. Het ziet er schitterend uit!

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’