Landelijke website ‘Vier Pasen’ gelanceerd

door | feb 24, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

De Nederlandse bisschoppen hebben ter voorbereiding op het feest van Pasen een website gelanceerd, www.vierpasen.nl

Jezus leeft, Hij is waarlijk opgestaan, dat is de boodschap van Pasen. Dit willen we vieren en daar leven we veertig dagen lang naar toe. De Rooms-Katholieke Kerk nodigt je van harte uit om de Veertigdagentijd bewust te beleven in de voorbereiding op Pasen, ook al is in 2021 nog steeds alles anders door Covid-19.

Op de website

Via www.vierpasen.nl kun je de website van je eigen parochie bezoeken, om te kijken of je gedurende deze periode bij een van de vieringen kunt zijn en wat je daarvoor moet doen. Zijn alle plekken al gereserveerd, vier dan thuis mee, via de livestream van je parochie, of via de televisie bij KRO-NCRV op NPO2.

Je vindt op deze website handige links en downloads die je helpen om de Veertigdagentijd te beleven en om de Paastijd ook thuis (mee) te kunnen vieren. Vier Pasen!

In de Lievevrouweparochie

Meer informatie over de Paasvieringen in de Lievevrouweparochie en de mogelijkheden om bij de vieringen te zijn, volgen op een later moment via de website en de nieuwsbrief.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer