Leerling avonden voor iedereen

door | sep 28, 2022 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Het pastoraal team organiseert de komende maanden vier Leerling avonden. Op de avonden verdiepen we ons samen in een geloofsthema. In kleine groepjes gaan we daarna in gesprek. Iedereen is welkom.

In iedere ontmoeting leerde Jezus mensen meer over de liefde van God. Wij mogen ook leerlingen van Jezus worden. Op de Leerling avonden verdiepen we ons samen in een geloofsthema. Na een inleiding is er pauze, om elkaar te ontmoeten. Daarna gaan we in kleine groepjes in gesprek. We sluiten af met een lied.

Voor wie

De Leerling avonden zijn voor iedereen, die een stap wil zetten in zijn of haar geloof. Als je Alpha hebt gedaan, of wil gaan doen, zijn de avonden een mooie aanvulling.

Vier avonden

Donderdag 27 oktober 2022, Thema: Eucharistie, door pastoor Paul Verbeek
Donderdag 10 november 2022: Heiligen & volksdevoties, door diaken Anton Janssen
Donderdag 11 mei 2023: Diaconie, door diaken Jan Foesenek
Donderdag 15 juni 2023: Maria, door pastor Fredi Hagedoorn

De Leerling avonden zijn in de Sint Catharinakapel, ingang Klaverstraat, van 19.30—21.15 uur.

Aanmelden

Je kunt je voor één of meerdere Leerling avonden aanmelden bij het Parochiecentrum: info@lievevrouweparochie.nl en 0164-233574.
Meld je steeds uiterlijk de dinsdag voor de Leerling avond aan.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer