‘Lichttocht voor de Vrede’ in Ovezande

door | aug 10, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Inmiddels is het alweer tien jaar geleden dat het beeld van Maria ten Hemelopneming in onze veldkapel aan de Oud Ovezandseweg is geplaatst, en dat deze kapel is ingezegend als Monument van de Vrede door pastoor Paul Verbeek. Dit lustrum willen we graag samen met velen op bijzondere wijze vieren.
Een feestelijke Eucharistieviering

Op zaterdag 13 augustus om 19.00 uur is er een feestelijke Eucharistieviering met als voorganger pastoor/bisschoppelijk vicaris Paul Verbeek. Koren uit de regio zullen hierin samen zingen. Aansluitend aan de viering brengen we Maria in de veldkapel hulde met bloemen en brandende kaarsen. We vragen haar in onze gebeden om vrede voor onze wereld en om steun en kracht voor allen die getroffen worden door oorlog en geweld. Laten we in deze ‘Lichttocht voor de Vrede’ met velen Maria in het licht en de bloemen zetten. We sluiten af met een gezellig samenzijn en drinken koffie en thee bij de veldkapel.

Allen van harte welkom

Ook vanuit de Lievevrouweparochie bent u van harte welkom om mee te vieren en mee te lopen in de ‘Lichttocht voor de Vrede’. De kerk van O.L.V. Hemelvaart vind u aan de Hoofdstraat 58, 4441 AE Ovezande.

Meer interessante berichten:

KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer
Jazzviering ‘Van mineur naar majeur’ op 4 juni

Jazzviering ‘Van mineur naar majeur’ op 4 juni

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend na Pinksteren het Jazzweekend plaats in Bergen op Zoom. En daar hoort de Jazzviering bij op zondag 4 juni om 12.00 uur. Nieuw dit jaar is de Jazz-brunch om 11.00 uur in de tuin van de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer