LievevrouweFair 2022 in alle opzichten een succes!

door | sep 7, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Twee dagen volop zon, bezoekers uit alle windstreken, blije kopers en verkopers, wat kan een organisatie zich nog meer wensen? De LievevrouweFair, die afgelopen zaterdag en zondag haar zevende editie kende, heeft heel wat tevreden gezichten opgeleverd.

Vanwege de Corona-voorschriften werd de Fair vorig jaar over twee dagen verspreid en dit was zo goed bevallen, dat de werkgroep deze keuze ook voor 2022 heeft gemaakt (en waarschijnlijk ook voor de volgende edities hiervoor gaat kiezen). Op beide dagen was er een keur aan artikelen te koop en konden bezoekers smullen van een hapje en een drankje onder het genot van de muziek van de Crabtown Three. Zanger Jan Jimkes wist met zijn enthousiasme iedereen in beweging te krijgen en een gedeelte van de parochietuin werd daardoor zelfs dansvloer. De sfeer zat er snel en heel goed in!
Voor mensen, die wat meer van Bergen op Zoom wilden zien, was er de mogelijkheid om een ritje te maken met een Rolls Royce cabrio door de binnenstad. Pierre Dietvorst had deze beschikbaar gesteld en was tevens de chauffeur “in stijl”.

Hapje, drankje en versierde fietsen

De meeste mensen bleven echter in de parochietuin om van de gelegenheid gebruik te maken om bij te praten en ondertussen de kraampjes en tenten te bezoeken om te kijken of er iets van hun gading was. Heel veel vrijwilligers hadden belangeloos bloemstukjes gemaakt, koekjes en taarten gebakken, brei- en haakwerkjes en lavendelzakjes gemaakt of lekkernijen zoals soep, crêpes, saté bereid. Als toetje kon men dan ook nog genieten van een lekker ijsje van Lik, gesponsord door Lieke Withagen. Voor de mensen, die kans wilden maken op een leuke prijs was er de gelegenheid om loten te kopen, waar grif gebruik van gemaakt werd.
De kinderen konden op zondag meedoen aan de wedstrijd “de Mooist versierde fiets” en hebben op die fraai uitgedoste tweewielers de rit gemaakt van de OLV van Lourdeskerk naar de parochietuin, waar ze getrakteerd werden op een lekker ijsje en als prijs een gevulde mok kregen uitgereikt.

Bedankt

De werkgroep wil alle medewerkers hartelijke bedanken voor hun inzet bij het opbouwen en afbreken van de Fair, het verkopen van alle spullen en het enthousiasme om van de Fair een succes te maken.
Verder is de organisatie heel blij, dat er zoveel mensen hun tenten, kramen, serviesgoed beschikbaar hebben gesteld, waarbij we speciaal de familie Nuijten, de familie den Toonder, de familie Versijp en het Gilde St. Sebastiaan willen noemen.

Zonder hen allen was het niet mogelijk geweest om dit “Feest van ontmoeting” te organiseren.

Record opbrengst

Door de enthousiaste aankoop van alle aangeboden artikelen en loten kon de organisatie na twee dagen een recordopbrengst van ruim € 3.200,- noteren, een bedrag waar de parochie heel gelukkig mee is.
Namens de werkgroep, Koert Bastianen

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer