LievevrouweFair 2022 – Weer in alle opzichten verrassend !

door | jul 20, 2022 | Nieuws | 0 Reacties

Op zaterdag 3 en zondag 4 september is iedereen (wel of niet parochiaan) van harte welkom voor een uitgebreide editie van de LievevrouweFair. Op zaterdag is de pastorietuin open van 14.00 – 16.00 uur en op zondag van 12.30 – 16.30 uur.

In veel opzichten is de LievevrouweFair een uitgebreide editie. Net als in 2021 duurt de LievevrouweFair twee dagen. Vorig jaar waren bezoekers en medewerkers enthousiast over deze vorm. En naast de tuin van het Parochiecentrum zal de parkeerplaats gebruikt worden, zodat de Fair een groter oppervlak beslaat.
Daarnaast ook in andere opzichten uitgebreid, want er zijn

  • meer speciale dingen te koop,
  • meer aandacht voor de verschillende leeftijden,
  • meer activiteiten
Te koop

Naast de bekende aanbiedingen, zoals eigen gebakken koekjes, eigen gemaakte jam en curiosa is de organisatie er in geslaagd om een speciaal aanbod van devotionalia te presenteren.
Daarnaast is het mogelijk om cadeausets te kopen. Er zijn hand- en theedoekensets, bloemstukjes en lavendelzakjes.  Hiermee heb je een mooi een cadeau voor een speciale gelegenheid en je sponsort meteen de Lievevrouweparochie.

Voor kinderen

Voor de kinderen is er een springkussen, zodat de ouders op hun gemak kunnen rondkijken en kunnen genieten van een drankje. Als extraatje kunnen kinderen op zondag meedoen aan een wedstrijd “wie heeft de mooist versierde fiets”! Vanaf de kerk van O.L.V. van Lourdes zullen zij via de Grote Markt naar de tuin toe fietsen. Alle deelnemende kinderen krijgen een traktatie, de mooiste fiets wordt beloond met een prijs.

Loterij & muziek

Voor de mensen, die ook nog een gokje willen wagen is er de traditionele loterij met de speciale en zeer gewilde hoofdprijs: een diner voor twee verzorgd door pastoor Paul Verbeek.
Op beide dagen is het extra prettig vertoeven in de parochietuin, want zowel zaterdag als zondag  zal er livemuziek zijn, van de bekende band The Crabtown Three. Dit trio is aan hun tweede jeugd begonnen, want alle bekende nummers zijn opnieuw gearrangeerd en zullen ook op een moderne wijze worden ten gehore worden gebracht.

Noteer dus 3 en 4 september in je agenda, voor de LievevrouweFair in de tuin van het Parochiecentrum, Burgemeester Stulemeijerlaan 8, Bergen op Zoom.

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer