Lievevrouwefair

door | jul 21, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Als de Coronamaatregelen het toelaten wordt in het startweekend van het nieuwe werkjaar op zaterdag 11 september en zondag 12 september a.s. de LievevrouweFair in de tuin van het Parochiecentrum georganiseerd.

De werkgroep is gestart met de voorbereiding en invulling van deze Fair. In nauw contact met de gemeente hopen we om binnen de geldende regels, in ieder geval gespreid over twee dagen, weer gezellige middagen te kunnen aanbieden. In je agenda mag je deze data alvast noteren.

Programma voor jong en oud

Het programma zal in de komende weken nader bekend worden gemaakt via de website, de parochiegeeltjes en de Bode. Blijf die media volgen, zodat je kunt lezen wat de werkgroep dit jaar weer in petto heeft. We kunnen al wel verklappen dat het een gevarieerd programma wordt voor jong en oud en alles wat daar tussen zit.

Springkussen, devotionalia en loterij

Voor de jeugd zijn er spelletjes, een springkussen en een speurtocht. Voor volwassenen is een rijk aanbod aan devotionalia, lekkernijen en cadeausets. Zoals gebruikelijk zullen er dit jaar ook weer loten verkocht worden, waarbij de hoofdprijs een diner is, dat bereid wordt door pastoor Paul Verbeek.

Dus twee middagen, die een bezoek aan de pastorietuin zeker de moeite waard maken! We hopen je dan te mogen begroeten.

Werkgroep LievevrouweFair

Meer interessante berichten: