LievevrouweFair

door | aug 18, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

In het startweekend voor het nieuwe werkjaar is er op zaterdag 11 september en zondag 12 september de LievevrouweFair in de tuin van het Parochiecentrum. De werkgroep is gestart met de voorbereiding en invulling van deze Fair, waarbij zij nu al en de komende tijd de coronaregels nauwgezet volgt. Om binnen de regels alle belangstellenden te kunnen ontvangen wordt de Fair over twee dagen gespreid, waarbij het programma verrassend zal zijn. Zie deze website voor meer info.
Verkoop loten

Na de vieringen in de weekenden voorafgaande aan de LievevrouweFair en tijdens de Fair op 11 en 12 september zijn er loten te koop. De kosten zijn € 1,00 per stuk of 6 loten voor € 5,00. Er zijn weer mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is net als in voorgaande jaren een diner voor 2. Deze bijzondere en zeer gewilde prijs wordt verzorgd door pastoor Paul Verbeek.

Meer interessante berichten:

Versoepeling coronamaatregelen

Versoepeling coronamaatregelen

Vanaf zaterdag 2 oktober versoepelen we de coronamaatregelen in onze kerken, volgens het besluit van de Nederlandse bisschoppen. We laten de anderhalve meter los en opgeven en registreren is niet meer nodig.

Lees meer