Lievevrouweparochie in de krant

door | dec 9, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

De afgelopen week publiceerde BN/DeStem twee artikelen met nieuws uit onze parochie. Jan van Wijk en Fredi Hagedoorn werden geïnterviewd over kerstvieringen en livestreaming. Fredi Hagedoorn vertelde ook over de kerstfilm voor kinderen, die 19 december online in première gaat op www.lievevrouweparochie.nl en op Eerste Kerstdag op ZuidWestTV te zien zal zijn. Lees het artikel over kerst en livestream hier terug op facebook.

Meer interessante berichten:

Op 2 februari vieren we Maria Lichtmis

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze dinsdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met kaarsenzegening. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Op 3 februari vieren we de Heilige Blasius

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze woensdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met Blasiuszegen. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Maak ons af en toe sprakeloos, God

Maak ons af en toe sprakeloos, God, voor al het goede dat op zoveel plaatsen gebeurt:
de inzet van zovele mensen, de tijd en de aandacht die ze zomaar geven…