Lofprijsavonden voorlopig in St.-Catharinakapel

door | jan 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

De lofprijs- en gebedsavonden worden voorlopig in de St.-Catharinakapel georganiseerd. Tot en met maart zullen de gebedsavonden niet in de OLV van Lourdeskerk worden gehouden.
Lofprijsavond

God zelf nodigt ons uit om Hem te loven en met vreugde voor Hem te zingen. Dit kan op de lofprijs- en gebedsavond.
De gebedsavond bestaat uit gebed, zang, stilte en een lering over de Bijbel. Centraal staat het luisteren naar God. Doel is het groeien in eenheid met elkaar en verbondenheid met God die van ons houdt.

De eerstvolgende lofprijsavond is op woensdag 6 januari,
de keer daarna is op 27 januari 2021.
De avonden duren van 19.30 tot 21.00 uur.
Van harte welkom!

Meer interessante berichten:

Op 2 februari vieren we Maria Lichtmis

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze dinsdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met kaarsenzegening. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Op 3 februari vieren we de Heilige Blasius

In de parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes is er op deze woensdag ’s morgens om 09.00 uur een Eucharistieviering met Blasiuszegen. Voor deze viering dient u te reserveren. Dit kan op telefoonnummer 0164 234867 op werkdagen tussen 09.30 uur en 11.30 uur.

Maak ons af en toe sprakeloos, God

Maak ons af en toe sprakeloos, God, voor al het goede dat op zoveel plaatsen gebeurt:
de inzet van zovele mensen, de tijd en de aandacht die ze zomaar geven…