Maak je eigen kerststal

door | dec 9, 2020 | Kinderen, Nieuws | 0 Reacties

Door het coronavirus kan dit jaar niet iedereen die dat wil, naar de kerk komen. Dus kun je ook niet zo makkelijk naar de kerststal komen kijken. Hoe leuk is het daarom om je eigen kerststal te maken! Als de stal klaar is, kun je die voor het raam zetten. En als je dan door Bergen op Zoom loopt of fietst, zie je een hele mooie kerststallenroute.

Bij het parochiecentrum (Burgemeester Stulemeijerlaan 8) kun je onze kerststal komen bekijken.

Download de kleurplaat van de kerststal hier. Ben je niet zo handig in kleuren, of heb je minder tijd, gebruik dan deze ingekleurde versie. En we hebben ook nog deze korte handleiding geschreven. Heel veel succes! Stuur je ons een foto als hij af is? Dag mag naar antonjanssen@lievevrouweparochie.nl of via facebook.

Meer interessante berichten:

Kort parochienieuws week 3

In dit bericht lees je de opbrengsten van afgelopen week en de belangrijkste activiteiten uit de agenda. Ook noemen we de naam van de overledene.

Bijzondere Gildemis 2021

Op zondag 17 februari is ’s middags om drie uur de jaarlijkse viering ter gedachtenis aan Sint Sebastiaan gevierd, samen met de leden van het Schuttersgilde Sint Sebastiaan Bergen op Zoom – Borgvliet. De viering is op de zondag zo dicht mogelijk bij de naamdag van deze heilige van 20 januari.