Meej deez zakdoeken bloeit de Lievevrouweparochie op!

door | jan 21, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Beste Krabben! Zaterdag is ut Neuzebal, anders dan anders. Daarom kunt u dit weekend een zakdoek vor ut bloeie kope.
Zakdoek kopen

Ze zijn d’r in twee soorten: Un Ollandse vor €2,50 en un Bergse vor: €3,30
De 330 is ook ut rekeningnummer voor giften aan onze parochie.
Veul leut meej oew aankoop!

Werkgroep Parochiefair

Koop de gevulde zakdoek na afloop van de vieringen in beide kerken of in het Parochiecentrum, zolang de voorraad strekt.

Vastenavendviering beleef-het-mee-tasje

Ter herinnering: vergeet niet om jezelf vóór 10 februari aan te melden om het beleef-het-mee-tasje te ontvangen van de Vastenavendviering, door je naam en adres te mailen naar vastenavendviering@gmail.com. De Vastenavendviering wordt op zondag 14 februari om 12.00 uur uitgezonden op ZuidWestTV.

Kleurwedstrijd

Kinderen kunnen tot 5 februari meedoen aan de Kleurwedstrijd van de Vastenavendviering. Achterop de kleurplaat staat hoe je hem kunt inleveren. Download de kleurplaat hier.

Meer interessante berichten:

De eerste geloofsleerling

De eerste geloofsleerling

Het vierde evangelie – van de evangelist Johannes – hanteert de tegenstelling tussen donker en licht. Jezus brengt licht. Johannes vertelt over een ontmoeting van Jezus met Nikodémus (Joh. 3, 14-21). Nikodémus is de eerste geloofsleerling. Hier start de missionaire kerk waar we tegenwoordig zo veel over spreken en aandacht voor hebben.

Lees meer
Kort parochienieuws week 9

Kort parochienieuws week 9

In het korte parochienieuws van week 9 lees je de opbrengsten, de overledenen van deze week en nodigen we je uit over verschillende activiteiten uit onze agenda.

Lees meer
Noveen tot Sint-Gertrudis

Noveen tot Sint-Gertrudis

Met ingang van vrijdag 5 maart bidden we in de parochie de Noveen tot Sint-Gertrudis. Dit is een nieuwe Noveen met o.a. foto’s van de Sint-Gertrudiskapel aan de Scheldelaan in Bergen op Zoom. Het is een bijzondere uitgave! In het weekend van 6 & 7 maart wordt speciaal aandacht geschonken aan Sint-Gertrudis als patrones van onze stad.

Lees meer