Nadenken over een aanbod voor gezinnen (vervolg)

door | sep 14, 2022 | Kinderen, Nieuws, Volwassenen | 0 Reacties

Woensdag 21 september nodigen we ouders van basisschoolkinderen uit om met ons mee te denken. Na een eerdere avond in juni, waarop we vooral droomden, maken we het nu concreter. Doel is om te komen tot een nieuw aanbod voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Woensdag 21 september gaan we verder met dromen over onze kinderen, geloof en parochie. Uit de dromen die we in juni aan elkaar vertelden, kiezen we nu uit wat ons het meest aanspreekt. En ook wat haalbaar is. Samen beginnen we zo te bouwen aan een aanbod voor kinderen en gezinnen vanuit de Lievevrouweparochie.

 

Uitgenodigd

Voel je welkom, samen met andere ouders van communicanten, ouders van basisschoolkinderen en medewerkers van kinderwerkgroepen.

Praktisch

Deze avond kiezen we met welke droom we aan de slag gaan, maken we de droom zoveel mogelijk concreet en spreken we het vervolg af.
We komen samen op woensdag 21 september, 19.45 – 21.15 uur, Praathuis van de OLV van Lourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66.
Meld je uiterlijk maandag 19 september aan via app (pastor Fredi 06-27420542 of diaken Anton 06-10578430) of e-mail: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl

Meer interessante berichten:

Inschrijving voor de WJD is geopend

Inschrijving voor de WJD is geopend

De inschrijving voor de WJD is geopend. Reis mee langs Parijs, Lourdes, Burgos en Fatima naar Lissabon. Ontmoet honderdduizenden andere jongeren en groei in je geloof. In het promotiefilmpje nodigt parochiaan Esmee van Bragt jongeren uit.

Lees meer
Nieuwe Alpha start in januari

Nieuwe Alpha start in januari

Op donderdag 12 januari 2023 start een nieuwe Alpha in de Lievevrouweparochie. Denk je wel eens na over de zin van het leven? Zou je graag meer willen weten over Jezus? Doe dan mee met Alpha. In tien bijeenkomsten en een zaterdag kun je ontmoeten, vragen en ontdekken.

Lees meer