Nadenken over een aanbod voor gezinnen (vervolg)

door | sep 14, 2022 | Kinderen, Nieuws, Volwassenen | 0 Reacties

Woensdag 21 september nodigen we ouders van basisschoolkinderen uit om met ons mee te denken. Na een eerdere avond in juni, waarop we vooral droomden, maken we het nu concreter. Doel is om te komen tot een nieuw aanbod voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Woensdag 21 september gaan we verder met dromen over onze kinderen, geloof en parochie. Uit de dromen die we in juni aan elkaar vertelden, kiezen we nu uit wat ons het meest aanspreekt. En ook wat haalbaar is. Samen beginnen we zo te bouwen aan een aanbod voor kinderen en gezinnen vanuit de Lievevrouweparochie.

 

Uitgenodigd

Voel je welkom, samen met andere ouders van communicanten, ouders van basisschoolkinderen en medewerkers van kinderwerkgroepen.

Praktisch

Deze avond kiezen we met welke droom we aan de slag gaan, maken we de droom zoveel mogelijk concreet en spreken we het vervolg af.
We komen samen op woensdag 21 september, 19.45 – 21.15 uur, Praathuis van de OLV van Lourdeskerk, Prins Bernhardlaan 66.
Meld je uiterlijk maandag 19 september aan via app (pastor Fredi 06-27420542 of diaken Anton 06-10578430) of e-mail: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl

Meer interessante berichten:

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

Adventsactie 2023: Alle kinderen mogen kind zijn

De adventsperiode is de voorbereidingstijd van vier weken naar Kerstmis, het feest van Hoop en Licht. In diezelfde periode voert Adventsactie campagne en dit jaar staan er vier projecten centraal. Projecten die aandacht besteden aan het onderwerp kinderarbeid. Omdat ieder kind recht heeft om kind te zijn.

Lees meer
Bijzondere vieringen in de advent

Bijzondere vieringen in de advent

De komende week zijn er verschillende bijzondere vieringen in de advent. We vieren Maria die de knopen ontwart (8-12), de aankomst van het Vredeslicht van Bethlehem (13-12) en Lessons & Carols (16-12). De Kerststallententoonstelling wordt ook geopend (8-12). Wees welkom om mee te vieren.

Lees meer