Nieuwe Alpha in Huijbergen

door | sep 12, 2023 | Nieuws

Parochie De Bron organiseert in Huijbergen een nieuwe Alpha. Deze gaat 19 september van start. Bij Alpha ontdek je meer over het katholieke geloof en over Jezus. Je kunt al je vragen stellen. Je ontmoet nieuwe mensen. In tien avonden en één zaterdag ga je samen op weg. Deze Alpha wordt gesteund door de omliggende parochies. De volgende Alpha in Bergen op Zoom start in januari 2024.
Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Bijvoorbeeld: Wie is Jezus nu eigenlijk? Hoe kun je geloven, en wat is de betekenis van bidden? Verschillende pastores uit de regio nemen een onderwerp voor hun rekening. Na de inleiding is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn tien bijeenkomsten op dinsdagavond en één bijeenkomst op zaterdag overdag.

Nieuwsgierig?

Alpha is er wekelijks op dinsdagavond van 18.00 tot 21.00 uur bij de broeders van Huijbergen, aan de Boomstraat 7.  Alpha start op 19 september, de laatste avond is op 21 november. Op zaterdag 21 oktober is een hele dag gepland. Deelname aan Alpha is gratis. Je kunt je aanmelden via e-mail, alphahuijbergen@gmail.com of telefonisch bij Rien van Egeraat: 0164-642532. Lees er alles over op: www.samenkerk.nl/de-bron-2/alpha

Alpha in Bergen op Zoom

De volgende Alpha in Bergen op Zoom vindt plaats op donderdagavonden van 11 januari t/m 21 maart 2024. De Alpha zaterdag valt dan op 17 februari. Vragen stellen of aanmelden voor deze Alpha kan bij pastor Fredi Hagedoorn: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl

Meer interessante berichten:

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

Lievevrouweparochie brengt Paasfilm over thuis komen

De opnames van de nieuwe Paasfilm zijn geslaagd. De film gaat woensdag 13 maart in première in het Eventum in Bergen op Zoom. Daarna is “Welkom thuis” online te bekijken op de website van de parochie en op Eerste Paasdag 31 maart op televisie bij ZuidWest TV.

Lees meer
Vastenprentje nummer 3

Vastenprentje nummer 3

Tijdens de Veertigdagentijd vraagt de Vastenactie aandacht voor inwoners van Zimbabwe. Werkgroep NoordZuid maakt voor ieder weekend een prentje, met informatie over het project.

Lees meer