Nieuwe Alpha start in januari

door | nov 23, 2022 | Nieuws, Volwassenen | 0 Reacties

Op donderdag 12 januari 2023 start een nieuwe Alpha in de Lievevrouweparochie. Denk je wel eens na over de zin van het leven? Zou je graag meer willen weten over Jezus? Doe dan mee met Alpha. In tien bijeenkomsten en een zaterdag kun je ontmoeten, vragen en ontdekken.

Alpha is voor iedereen die zich wel eens vragen stelt over het leven of het katholiek geloof. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Bijvoorbeeld: Wie is Jezus nu eigenlijk? Hoe kun je geloven en wat is de betekenis van bidden? Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn tien bijeenkomsten op donderdagavond en één bijeenkomst op zaterdag overdag.

Proeven van Alpha op informatieavond

Kom naar de informatieavond op donderdag 8 december 2022 van 19.30—21.00 uur, met koffie of thee en wat lekkers. De informatieavond en Alpha zelf vinden plaats bij Curio. Adres: Curio/ ZuidWest TV, Dr. Ir. Van Veenweg 8, 4612 PE Bergen op Zoom.

Nieuwsgierig

Alpha is er wekelijks op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur bij Curio. We starten op 12 januari, de laatste avond is op 23 maart. Op 23 februari is het vakantie en hebben we een avond vrij. De Alphazaterdag is op 11 februari in Hoeven. Vervoer daar naartoe regelen we samen.
Meld je uiterlijk 5 januari aan bij pastor Fredi Hagedoorn. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl
Download de folder: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2022/11/Folder-alphacursus-2023.pdf

Meer interessante berichten:

Vieringen Goede Week en Pasen

Vieringen Goede Week en Pasen

De komende dagen zijn de speciale vieringen van de Goede Week en van Pasen. In onze kerken vieren we de laatste dagen van Jezus: Zijn leven, sterven en verrijzen. We nodigen jou en in het bijzonder alle families met kinderen, van harte uit om met ons mee te vieren. Bekijk hier de tijden en locaties van de vieringen.

Lees meer
Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Paasspel en peuter/kleuterkerk voor families met kinderen

Op paaszaterdag 30 maart is er een Paasspel voor families met kinderen. Jong én oud zijn welkom om mee te lopen door het Paasverhaal. Op Tweede Paasdag is er een peuter/kleuterviering met het Paasverhaal voor onze allerjongste parochianen. Aan het slot van die viering gaan we paaseieren zoeken. Kom ook en vier samen met je familie Pasen!

Lees meer