Nieuwe Alpha start in januari

door | nov 23, 2022 | Nieuws, Volwassenen | 0 Reacties

Op donderdag 12 januari 2023 start een nieuwe Alpha in de Lievevrouweparochie. Denk je wel eens na over de zin van het leven? Zou je graag meer willen weten over Jezus? Doe dan mee met Alpha. In tien bijeenkomsten en een zaterdag kun je ontmoeten, vragen en ontdekken.

Alpha is voor iedereen die zich wel eens vragen stelt over het leven of het katholiek geloof. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Bijvoorbeeld: Wie is Jezus nu eigenlijk? Hoe kun je geloven en wat is de betekenis van bidden? Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn tien bijeenkomsten op donderdagavond en één bijeenkomst op zaterdag overdag.

Proeven van Alpha op informatieavond

Kom naar de informatieavond op donderdag 8 december 2022 van 19.30—21.00 uur, met koffie of thee en wat lekkers. De informatieavond en Alpha zelf vinden plaats bij Curio. Adres: Curio/ ZuidWest TV, Dr. Ir. Van Veenweg 8, 4612 PE Bergen op Zoom.

Nieuwsgierig

Alpha is er wekelijks op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur bij Curio. We starten op 12 januari, de laatste avond is op 23 maart. Op 23 februari is het vakantie en hebben we een avond vrij. De Alphazaterdag is op 11 februari in Hoeven. Vervoer daar naartoe regelen we samen.
Meld je uiterlijk 5 januari aan bij pastor Fredi Hagedoorn. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl
Download de folder: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2022/11/Folder-alphacursus-2023.pdf

Meer interessante berichten:

KRO NCRV TV mis op 4 juni

KRO NCRV TV mis op 4 juni

Op het feest van H. Drie-eenheid wordt de Eucharistieviering vanuit de Parochiekerk Onze Lieve Vrouw van Lourdes live uitgezonden. De uitzending is te zien op de zender NPO2 om 10.00 uur. Ieder is van harte welkom om de viering in de kerk mee te vieren.

Lees meer
Jazzviering ‘Van mineur naar majeur’ op 4 juni

Jazzviering ‘Van mineur naar majeur’ op 4 juni

Traditiegetrouw vindt in het eerste weekend na Pinksteren het Jazzweekend plaats in Bergen op Zoom. En daar hoort de Jazzviering bij op zondag 4 juni om 12.00 uur. Nieuw dit jaar is de Jazz-brunch om 11.00 uur in de tuin van de St.-Gertrudiskerk.

Lees meer