Nieuwe Alpha start in januari

door | nov 23, 2022 | Nieuws, Volwassenen | 0 Reacties

Op donderdag 12 januari 2023 start een nieuwe Alpha in de Lievevrouweparochie. Denk je wel eens na over de zin van het leven? Zou je graag meer willen weten over Jezus? Doe dan mee met Alpha. In tien bijeenkomsten en een zaterdag kun je ontmoeten, vragen en ontdekken.

Alpha is voor iedereen die zich wel eens vragen stelt over het leven of het katholiek geloof. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Bijvoorbeeld: Wie is Jezus nu eigenlijk? Hoe kun je geloven en wat is de betekenis van bidden? Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen. Er zijn tien bijeenkomsten op donderdagavond en één bijeenkomst op zaterdag overdag.

Proeven van Alpha op informatieavond

Kom naar de informatieavond op donderdag 8 december 2022 van 19.30—21.00 uur, met koffie of thee en wat lekkers. De informatieavond en Alpha zelf vinden plaats bij Curio. Adres: Curio/ ZuidWest TV, Dr. Ir. Van Veenweg 8, 4612 PE Bergen op Zoom.

Nieuwsgierig

Alpha is er wekelijks op donderdagavond van 18.00 tot 21.00 uur bij Curio. We starten op 12 januari, de laatste avond is op 23 maart. Op 23 februari is het vakantie en hebben we een avond vrij. De Alphazaterdag is op 11 februari in Hoeven. Vervoer daar naartoe regelen we samen.
Meld je uiterlijk 5 januari aan bij pastor Fredi Hagedoorn. Bij haar kun je ook terecht voor meer informatie: fredihagedoorn@lievevrouweparochie.nl
Download de folder: www.lievevrouweparochie.nl/wp-content/uploads/2022/11/Folder-alphacursus-2023.pdf

Meer interessante berichten:

Kerstkribjes zegenen in KRO mis

Kerstkribjes zegenen in KRO mis

Zondag 11 december wordt de eucharistieviering vanuit de OLV van Lourdeskerk rechtstreeks uitgezonden op NPO 2 om tien uur. Iedereen is van harte welkom om naar de kerk te komen, om in de viering je kerstkribje te laten zegenen.

Lees meer
Opening kerststallententoonstelling

Opening kerststallententoonstelling

Zondagmiddag 11 december opent pastoor Paul Verbeek in de St.-Gertrudiskerk de Kerststallententoonstelling. De opening vindt plaats om 14.00 uur. De tentoonstelling blijft staan t/m 8 januari 2023.

Lees meer