Nieuwjaarsboodschap bisdom van Breda

door | jan 6, 2021 | Nieuws | 0 Reacties

Op 1 januari 2021 werd de nieuwjaarsboodschap van het bisdom van Breda uitgezonden. Vicaris Paul Verbeek en bisschop Jan Liesen blikken terug op het afgelopen jaar én kijken vooruit naar 2021.

Vanwege de coronapandemie zal er geen fysieke nieuwjaarsreceptie zijn. Daarom wordt iedereen die verbonden is met het bisdom en de twee vicariaten uitgenodigd om gezamenlijk het glas te heffen op het nieuwe jaar.
Een zalig Nieuwjaar!

Kijk de nieuwjaarsboodschap terug door op de afbeelding te klikken

Meer interessante berichten:

Veertig jaar oecumenische gespreksgroep

De oecumenische gespreksgroep bestaat veertig jaar. Tien keer per jaar komt de groep onder leiding van emeritus pastor Jo Staps samen. Ze lezen boeken op het snijvlak van kerk en samenleving. “Want een boek in je eentje lezen, of samen met anderen, is een hemelsbreed verschil.”

Actie Kerkbalans 2021 heeft vertraging

Geef vandaag voor de kerk van morgen
Van zaterdag 16 januari tot zaterdag 30 januari 2021 wordt de Actie Kerkbalans landelijk gehouden. De Lievevrouweparochie bericht u altijd in deze periode. Helaas kan dat dit jaar niet zo zijn.

Week van gebed voor de eenheid

Zondag 17 tot en met 24 januari is de jaarlijkse Week van gebed voor de eenheid van de christenen. Centraal staat het Bijbelgedeelte Johannes 15 vers 5-9: ‘Blijf in mijn liefde en je zult veel vrucht dragen.’