Noveen tot de heilige Antonius van Padua

door | jun 9, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Met ingang van zaterdag 12 juni bidden we in onze parochie de Noveen tot de heilige Antonius van Padua. We bidden deze serie van novenen om zo snel mogelijk verlost te worden van de corona pandemie.
De heilige Antonius van Padua

De heilige Antonius van Padua staat bekend om als helper bij het terugvinden van verloren zaken: “Heilige Antonius, beste vrind, zorg dat ik …… weer vind.” En hij is bekend vanwege zijn nagelaten preken. Vele duizenden mensen kon hij in een keer toespreken en men kon een speld horen vallen. De noveen is te downloaden op deze website en in druk te verkrijgen bij het Parochiebureau.

Meer inspiratie:

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Reliek van Bernadette komt naar Bergen op Zoom

Een schrijn met een reliek van de Heilige Bernadette Soubirous komt 23 april vanuit Lourdes naar de OLV van Lourdeskerk in Bergen op Zoom. Iedereen is welkom om te komen kijken. Er zijn vieringen en de kerk is de hele dag en nacht geopend. Zo kan iedereen Lourdes dicht bij huis beleven.

Lees meer
Handen schudden bij de vredewens

Handen schudden bij de vredewens

Vanaf dinsdag 23 april zullen we in onze kerken weer handen schudden bij de vredewens. Deze gewoonte was door de coronabeperkingen lange tijd in onbruik geraakt. Om het echte contact tussen mensen te bevorderen en een warm gebaar van vrede te stellen, starten we hier weer mee.

Lees meer