Noveen tot de heilige Antonius van Padua

door | jun 9, 2021 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Met ingang van zaterdag 12 juni bidden we in onze parochie de Noveen tot de heilige Antonius van Padua. We bidden deze serie van novenen om zo snel mogelijk verlost te worden van de corona pandemie.
De heilige Antonius van Padua

De heilige Antonius van Padua staat bekend om als helper bij het terugvinden van verloren zaken: “Heilige Antonius, beste vrind, zorg dat ik …… weer vind.” En hij is bekend vanwege zijn nagelaten preken. Vele duizenden mensen kon hij in een keer toespreken en men kon een speld horen vallen. De noveen is te downloaden op deze website en in druk te verkrijgen bij het Parochiebureau.

Meer inspiratie:

Noveen tot Titus Brandsma

Noveen tot Titus Brandsma

Vanaf woensdag 21 juli bidden we in onze parochie de Noveen tot Titus Brandsma. Deze Noveen is een uitgave van de Stichting Vrienden van Titus Brandsma en onze parochie heeft toestemming om deze te gebruiken. De Noveen kan – zoals gebruikelijk – hier worden gedownload of in druk worden opgehaald in het Parochiecentrum.

Lees meer
De Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum

De Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum

Met ingang van maandag 12 juli bidden we de Noveen ter ere van de Martelaren van Gorcum. Je kunt deze Noveen downloaden van deze website of een gedrukt exemplaar ophalen bij het Parochiecentrum. De negentien heilige Martelaren van Gorcum werden op 9 juli 1572 door Watergeuzen opgehangen in een oude turfschuur nabij Den Briel. Ze werden vervolgd vanwege hun rooms-katholieke geloofsovertuiging.

Lees meer