Noveen tot de Maagd der Armen (Onze Lieve Vrouw van Banneux)

door | nov 16, 2020 | Inspiratie, Nieuws | 0 Reacties

Noveen tot de Maagd der Armen (Onze Lieve Vrouw van Banneux)

Met ingang van zaterdag 14 november starten we als Lievevrouwparochie met het bidden van de Noveen tot de Maagd der Armen.

Op zondag 15 november bidden we voor de armen op de Werelddag der Armen. Deze Noveen past bij het thema van deze zondag.

Vanaf woensdag kunt u deze noveen ook bij het parochiecentrum (Stulemeijerlaan 8) een gedrukt exemplaar ophalen.

Meer interessante berichten:

Zeven jaar pastor

Op 1 december is pastor Fredi Hagedoorn zeven jaar werkzaam als pastor in de Lievevrouweparochie. Afgelopen weekend heeft ze daar in de drie vieringen in beide kerken bij stil gestaan.

Lancering nieuwe website

Vrijdagochtend 20 november werd de nieuwe website gelanceerd. Ontwerper Freek Wallaard kwam naar Bergen op Zoom en gaf een virtuele rondleiding. Op www.lievevrouweparochie.nl kan iedereen nu de nieuwe website bekijken en gebruiken.