Noveen tot de Maagd met het gouden hart Beauraing

door | nov 22, 2020 | Nieuws | 0 Reacties

Met ingang van maandag 23 november bidden we als parochie in deze Coronapandemie tot de Maagd met het gouden hart. Het bidden van deze Noveen heeft een speciale betekenis, omdat het op 29 november 2020 de 88ste verjaardag is van de verschijningen in Beauraing.

Volgens getuigenissen zouden vier meisjes en één jongen (Fernande, Gilberte en Albert Voisin en Andrée en Gilberte Degeimbre) 80 jaar geleden (tussen 29 november 1932 en 3 januari
1933) hier drieëndertig verschijningen van de Heilige Maagd Maria hebben waargenomen.
André Marie Charue, bisschop van Namen, heeft in 1949 de geloofwaardigheid van deze verschijningen erkend.

Meer interessante berichten:

Uitzending gemist

Vorige week was de Lievevrouweparochie volop in beeld op televisie. Kijk de uitzendingen die je gemist hebt, terug via internet.

Jongerencollecte 21 en 22 november

Ieder jaar houdt de Rooms Katholieke Kerk in Nederland in het derde weekend van november de nationale jongerencollecte. In het weekend van 21 en 22 november 2020 wordt de collecte in onze weekendvieringen gehouden. De collecte is bestemd voor landelijke jongerenprojecten, het jongerenwerk in het eigen bisdom en het tiener- en jongerenwerk in de Lievevrouweparochie.